Sportschool in Stiens

Ben jij op zoek naar een sportschool in Stiens? Wij zijn zoveel meer dan een standaard sportschool.

Laagdrempelig en gezellig

Sporten bij Happy Life 35 in Stiens is als thuiskomen in je tweede huiskamer. Gezellig samen sporten met leden die dezelfde uitdagingen hebben als jij. Fitter, sterker en gezond blijven dat is onze gezamenlijke missie!  En dat alles in een sfeervolle omgeving waar jij je direct op je gemak zal voelen.

Wij bieden:

Zie jij jezelf al sporten in onze sportschool in Stiens?

Bekijk hier of we op dit moment een actie hebben.

sportschool in Stiens

Gewoon binnen je abonnement

  • Gratis Happy Life 35 App voor inzicht, reserveringen en trainingsprogramma’s.
  • Persoonlijke intake bij start.
  • Koffie en thee zijn gratis.
  • Elke maand een gratis meting en trainingsprogramma op maat.

LIDMAATSCHAPSTEST

Beantwoord een aantal korte vragen en wij vertellen je welk lidmaatschap het beste bij je past bij jou persoonlijke wensen.

IN 1 MINUUT INGEVULD

Vul geheel vrijblijvend deze test in. We nemen telefonisch contact op voor een persoonlijk advies op maat. We bellen altijd met dit telefoonnummer: 058-2023050

Onze leden vertellen

Over ons

Bij Happy Life 35 in Stiens brengen ze gezondheid, een warm huiskamergevoel en doelgericht sporten voor een brede doelgroep bij elkaar. De missie is : ‘Fit worden en fit blijven in een omgeving die aanvoelt als een tweede huiskamer’. Intensief bewegen, aandacht voor gezonde voeding en tijd voor jezelf in je agenda zijn de aandachtspunten waar het om gaat. Met een team van NASM opgeleide trainers en voedingsdeskundigen proberen ze bij Palestra de wereld een beetje gezonder te maken.

In 2016 opende Happy Life 35 voor het eerst haar deuren en sinds 2017 is de vestiging in Stiens daar aan toegevoegd. Naast de enthousiaste en fanatieke sporters richt Happy Life 35  zich vooral op mensen, die weten dat bewegen noodzakelijk is voor hun welzijn, maar het moeilijk vinden om de stap naar een sportcentrum te maken.  Om deze doelgroep te helpen is excentrisch en isokinetisch trainen de meest effectieve manier van trainen. Vandaar dat de Milon Cirkel het middelpunt van onze vestigingen is.

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 110 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 110 aangesloten sportcentra.

#6