WAAROM EEN PERSONAL TRAINER?

In Friesland sport ongeveer 49% van de bevolking. Volgens de GGD doet de andere 51% te weinig aan sport om daadwerkelijk gezond en fit door het leven te gaan. Dit terwijl regelmatig sporten je zoveel voordelen oplevert! Zij die wel sporten voorkomen zo bijvoorbeeld overgewicht en allerlei ziektes. Ze hebben meer energie en voelen zich zowel fysiek als mentaal sterker. Sporten vermindert zelfs de kans op depressies.

Vaak horen we redenaties om niet te sporten die te maken hebben met weinig tijd, een blessure of er simpelweg geen zin in hebben. Daar komt personal training goed bij van pas. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen gerichter eten en sporten wanneer ze met een trainer werken die ze verteld wat ze moeten doen. Een trainer helpt je ook om gemotiveerd te blijven. Daar heb je zelf ook een belangrijke rol bij. De personal trainer houdt je op koers, maar jij moet de inspanningen leveren en je best blijven doen. Zolang je hiertoe bereid bent zul je door samen te werken met een personal trainer fantastische resultaten behalen.

De vele voordelen van Personal Training

  • Effectiever en resultaatgerichter trainen;
  • Blessure voorkomend;
  • Motiverend tijdens trainen;
  • Stok achter de deur’ om te komen trainen;
  • Je lichaam beter leren kennen;
  • Leunen op professionele kennis.

Aan de slag met onze Personal Trainers

Happy Life 35 heeft meerdere Personal Trainers die allemaal op het hoogste niveau geschoold zijn. Je mag er dus op vertrouwen dat je een geschikte personal trainer krijgt. Vanuit kennis, ervaring en hun eigen specialiteit zullen ze dan samen met jou aan je doelen gaan werken. Wie jouw personal trainer precies wordt, dat mag je zelf beslissen. Ze hanteren los van hun verschillende specialiteiten allemaal dezelfde tarieven.

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stap 1 van 2

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 110 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 110 aangesloten sportcentra.

#6