Wat fijn dat je interesse hebt om een proefles bij ons te volgen. Vul het onderstaande formulier in om een proefles te reserveren in de Milon Cirkel. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij persoonlijk contact met je op om een proefles te plannen. Vaak bellen wij al op dezelfde werkdag met je, blijf je telefoon dus in de gaten houden!

Bekijk hier of we op dit moment aan actie hebben.

Gewoon binnen je abonnement

  • Gratis Happy Life 35 App voor inzicht, reserveringen en trainingsprogramma’s.
  • Persoonlijke intake bij start.
  • Koffie en thee zijn gratis.
  • Elke maand een gratis meting en trainingsprogramma op maat.

Onze leden vertellen

Vul je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 110 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 110 aangesloten sportcentra.

#6